Syair Datu Panglima - Masri Haji Idris Haji, 1946- (Berakas, Negara Brunei Darussalam : Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2007)
Prize winning novel in the 2005 poems writing contest in Brunei.
Poems.
In Malay