Javaanse volksvertoningen, bijdrage tot de beschrijving van land en volk - Pigeaud, Theodore G. Th. (Theodore Gauthier Th.), 1899- (Batavia, Volkslectuur, 1938)
On label mounted over imprint: 's-Gravenhage, M. Nijhoff.
"Plaatsing der platen" (1 leaf) laid in.
"Lijst van in deze bijdrage genoemde gedrukte boeken, verhandelingen en opstellen in tijdschriften" : p. 17-22.
Keywords: Theater -- Indonesia -- Java; Masques; Mumming; Dance -- Indonesia -- Java