Saṅʻ kranʻ pvai toʻ nhanʻʹ mracʻ ma kha ̕ aṅʻgalipʻ cā u yyāñʻ - amhatʻ 4 : Nve ko ʼ a lha chaṅʻ sū myāʺ nhanʻʹ mracʻ ma kha ̕ aṅʻgalipʻ cā u yyāñ - a mhatʻ 9 - Maṅʻʺ Yu Ve (Ranʻ kunʻ : Rvhe pura puikʻ cā pe, 1987)
The books are for learning english and how to write English Grammar properly.
Burmese and English.
Keywords: Education -- Burma