Ko te pukapuka o nga inoinga, me era atu tikanga, i whakaritea e te Hahi o Ingarani, mo te minitatanga o nga hakarameta, o era atu ritenga hoki a te Hahi : me nga Waiata ano hoki a Rawiri. Me te tikanga mo te whiriwhiringa, mo te whakaturanga, me te whakatapunga o nga pihopa, o nga piriti, me nga rikona. - Church of the Province of New Zealand; Watts, William, fl. 1842-1858.; Society for Promoting Christian Knowledge (Great Britain) (Ranana [i.e. London] : I taia tenei ki te perehi o te Komiti mo te Whakapuaki i te Mohiotanga ki a te Karaiti, 1858)
"Reprint of 1852 edition of the complete Book of Common Prayer"--BIM.
"Ranana: He mea ta i te perehi o W. Watts, Crown Court, Temple Bar"--T.p. verso.
Texts in Maori language.
Keywords: Church of the Province of New Zealand -- Prayer-books and devotions -- Maori; Church of England -- Prayers and devotions -- Maori; Maori (New Zealand people) -- Prayer books and devotions; Hymns, Maori -- Texts